Med et unika halssmykke får du unikt smykke, som er skabt ud fra netop dine ønsker og præferencer. Halssmykket er unikt i den forstand, at det bliver fremstillet netop til dig og at der kun findes det ene eksemplar af smykket. Guldsmed Iben Rasmussen har i en årrække fremstillet håndlavede unika halssmykker til kunder, som ønsker et enkeltstående smykke.

Når du i fællesskab med Iben Rasmussen skal skabe dit næste halssmykke, er det kun fantasien, der sætter grænser. Med et unika halssmykke fra Iben Rasmussen får du et smykke, som kan være i din familie i flere generationer frem.

Skab dit eget halssmykke

Når du bestiller et halssmykke hos Guldsmed Iben Rasmussen får du medbestemmelse i, hvordan dit smykke skal tage sig ud. Det omhandler blandt andet valg af ædelsten og hvilket materiale der skal omkranse stenen. Her kan du blandt andet vælge mellem sølv, guld og hvidguld. Du har også indflydelse på smykkets form og andre designmæssige perspektiver. Flere kommer også med arvestykker, som sten eller guld fra ældre smykker, som de ønsker at inkorporere i deres smykke. Hvis du f.eks. har et smykke, som er gået i stykker, er det oplagt at smelte smykket til et nyt halssmykke, så du kan benytte dig af smykket igen. På den måde ligger dine arvestykker ikke blot i skuffen uden at blive brugt.

Hos Guldsmed Iben Rasmussen får du en guldsmed, der kan bidrage med sin egen personlige stil. Hun er kendt for sin skandinaviske stil med fokus på rene linjer og enkelthed. Smykkerne bliver håndlavet i butikken og bliver et resultat skabt på baggrund af dine ønsker blandet med dygtigt håndværk. Iben Rasmussen indfanger dine personlige ønsker og formår at omsætte dette til et unikt halssmykke gennem håndværk af højeste klasse.

Dine tanker – Mit håndværk

Dine tanker – Mit håndværk er mottoet hos Guldsmed Iben Rasmussen. Mottoet indbefatter alt fra fremstillingen af smykket, men også selve oplevelsen, når du skal designe dit eget halssmykke. Som kunde har du stor medbestemmelse over, hvordan smykket ender ud, og det er derfor en unik oplevelse, når du første gang får smykket rundt om halsen.

Ønsker du at skabe dit eget halssmykke, er Guldsmed Iben Rasmussen det oplagte valg. Iben Rasmussen er en af de førende inden for håndlavede unika smykker og kan derfor skabe dit unikke halssmykke. Om halssmykket skal skabes ud fra et ældre arvestykke eller skabes helt fra bunden, sikrer Guldsmed Iben Rasmussen i Aalborg, at du får det mest ideelle halssmykke.