Hos Guldsmed Iben Rasmussen kan du og din partner bestille håndlavede vielsesringe i højeste kvalitet. Vielsesringene fremstilles i rene linjer, og med guldsmedens imponerende CV er du sikret en ring, som både er æstetisk og i højeste kvalitet. Guldsmed Iben Rasmussen har siden 2004 skabt smukke og personlige smykker i hendes butik, og I er derfor i trygge hænder, når jeres vielsesringe skal fremstilles. 

Dine tanker – Mit håndværk

Dine tanker – Mit håndværk er et slogan, som Guldsmed Iben Rasmussen har taget til sig, da kundens ønsker sættes højt i udformningen af de enkelte smykker. Dette er også gældende for jeres kommende vielsesringe. Vielsesringene er beviset på jeres kærlighed til hinanden, og dette skal ringene også afspejle. Derfor arbejdes der ud fra de forskellige ønsker og præferencer I måtte have, så smykkerne afspejler netop jeres kærlighed. 

Guldsmed Iben Rasmussen har specialiseret sig inden for Unika ringe, som giver jer to unikke vielsesringe, som også kan tage udgangspunkt i arvestykker eller en særlig sten. Guldsmed Iben Rasmussen er kendt for sin personlige stil i arbejdet med Unika ringene. Her fremstilles ringene som miniskulpturer i geometriske former inspireret af den skandinaviske tradition for enkelhed, renhed og lethed. Med en håndlavet vielsesring fra Guldsmed Iben Rasmussen er I sikret en unik ring, som vil fortælle netop jeres historie.

Skab den perfekte vielsesring

Hvis du og din partner går og planlægger et kommende bryllup, så er det vigtigt, at I tidligt i processen begynder at overveje udformningen af de perfekte vielsesringe. Hos Guldsmed Iben Rasmussen får du håndlavede vielsesringe, som fortæller en personlig historie om dig og din partner. Vielsesringen er et betydningsfuldt smykke, og derfor er det vigtigt, at I grundigt overvejer ringens design. I bør blandt andet overveje, om ringen skal fremstilles i guld, sølv eller hvidguld. Derudover skal I også overveje om der skal indgraveres i ringen og om der skal være sten eller diamanter i ringen.

Leder I efter en erfaren guldsmed, som kan skabe unikke og personlige vielsesringe? Så er Guldsmed Iben Rasmussen en af de bedste inden for branchen.