En unika ring er et unikt smykke, som kun er at finde på netop din finger. Unika ringe bliver nemlig skabt på baggrund af dine ønsker og præferencer, og er derfor unik i den forstand, at den kun findes i ét eksemplar. Guldsmed Iben Rasmussen har i en årrække været en af de førende guldsmede inden for unika smykker og kan derfor skabe din drømmering.

Din kommende unika ring bliver håndlavet i butikken og er derfor et resultat af dine ønsker og præferencer samt et unikt håndværk. Det er kun fantasien, der sætter grænser og du ender derfor ud med en enkeltstående ring. 

Design din egen ring

Når du bestiller en unika ring hos Guldsmed Iben Rasmussen, får du stor indflydelse på, hvordan din ring skal tage sig ud. Du er en vigtig del af processen, når ringen skal udformes, da det er dine præferencer, der er med til at skabe ringen. Der er stor forskel på ringens design alt efter, hvilket materiale ringen fremstilles i. Skal ringen være af guld, sølv eller hvidguld og hvilken sten skal indbefattes i ringen? Dette er nogle af de punkter, hvor du selv kan sætte dit personlige præg på unika ringen. Har du et arvestykke eller lignende, er det også muligt at inkorporere dette i din ring.

Iben Rasmussen er kendt for sin nordiske stil, der udstråler enkelhed og rene linjer. Hun har gennem tiden skabt et utal af unikke og smukke ringe, der fortæller deres helt egen historie. Med fokus på detaljer og godt håndværk får du en unik og æstetisk ring, der hurtigt vil bilve favoritten i din smykkesamling.

 

Dine tanker – Mit håndværk

Dine tanker – Mit håndværk er mere end bare et udsagn. Det er en fremgangsmåde og et motto, som indbefatter hele oplevelsen hos Guldsmed Iben Rasmussen. Som kunde er du med i skabelsen af dit næste smykke og det er en stor oplevelse at modtage din egen unika ring. Iben Rasmussen indfanger alle dine ønsker og præferencer, og formår via godt håndværk at omsætte dette til en unik ring.

Ønsker du en ring, som er unik og skabt netop til dig, er Guldsmed Iben Rasmussen en af  de førende inden for området. Om din ring skal fortælle en personlig historie eller være en genskabelse af et arvestykke, får du hos Guldsmed Iben Rasmussen en unik oplevelse samt en ring, der kan være i familien i generationer.