Hos Guldsmed Iben Rasmussen finder du en af landets mest unikke guldsmede beliggende i Aalborg C. Alt fra designprocessen og udformningen af smykkerne til det færdige slutprodukt udstråler professionalitet. Dette er efterhånden blevet én af Iben Rasmussens kendetegn, som i samspil med håndværk i topkvalitet sikrer dig et unikt produkt, som kan være i familien i generationer.

Iben Rasmussen har siden 2004 fremstillet smukke og unikke smykker fra placeringen i Aalborg og har efterhånden et imponerende CV med alt fra royale opgaver til unikke opgaver med sjældne sten. Du er derfor i professionelle hænder, når du træder ind i butikken.

Dine tanker – Mit håndværk

Sloganet Dine tanker – Mit håndværk gør sig gældende i alle aspekter af guldsmedeforretningen. Som kunde får du rig mulighed for medbestemmelse, da guldsmeden gerne tager udgangspunkt i dine ønsker, tidligere smykker eller andre former for inspiration.

Har du arvet et arvestykke, kan dit næste smykke tage udgangspunkt i netop dette. Hvad end om du ønsker en halskæde, ring eller armbånd, kan du give dine arvestykker nyt liv. Netop denne funktion har mange danskere benyttet sig af, da arvestykkerne tit bliver liggende i smykkeæsken frem for at blive brugt. Du kan derfor skabe et nyt smykke, som kan være i familien i generationer frem.

Passioneret og professionel guldsmed

Hos Iben Rasmussen finder du en passioneret og professionel guldsmed, som virkelig brænder for sit fag. Siden overtagelsen af faderens butik i 2009 har Iben Rasmussen skabt unikke smykker til en række af forskellige kunder. Med flere royale opgaver under vingerne, har guldsmeden skabt sig et omdømme, som baserer sig på professionalitet og passion for godt håndværk.

Skab derfor et unika smykke i samarbejde med Iben Rasmussen, og få et smykke som kun er at finde i din hånd. Guldsmeden er specialiseret inden for unika smykker, og kan derfor bidrage med unikke designs, som er i overensstemmelse med dine præferencer.

Kontakt

Ønsker du en indledende samtale med guldsmeden kan du besøge hende i butikken i Gravensgade eller kontakte hende på tlf. 96 16 15 29. Går du med en drøm om et unikt smykke, så lad Guldsmed Iben Rasmussen stå for arbejdet